Gratis verzending vanaf €75,- ● Gratis ophalen ● Veilig betalen met iDeal en verzonden via PostNL of DHL

Adverteren.

Adverteren

Leuk dat je geïnteresseerd bent om jouw product, dienst of evenement via ons Instagramaccount te promoten. Wij zijn trots op onze mooie stad Den Bosch en delen deze trots al ruim 4 jaar met onze volgers. Met onze 27.500 volgers hebben wij een groot bereik binnen Den Bosch.

Waarom via Instadenbosch?

We zijn veruit het grootste account met Den Bosch als focusgebied en met onze 27.500 volgers kunnen we hetgeen dat jij wil promoten gericht onder de aandacht brengen van heel veel mensen.

Dit aantal volgers is natuurlijk een mooi getal, maar zegt niet alles. De betrokkenheid (engagement) van onze volgers is ook van belang. Het account instadenbosch krijgt een A+ rating (1). Wat inhoudt dat wij hoger scoren op het gebied van betrokkenheid dan vergelijkbare andere accounts.

Een andere factor is groei. We zijn over de jaren heen natuurlijk en gelijkmatig gegroeid. We hebben nooit gebruik gemaakt van bots of volgers gekocht. Al onze volgers zijn echt en op een eerlijke manier verbonden aan ons account en dat zie je dus ook terug in de hoge mate van betrokkenheid van onze volgers.

Onze doelgroep (2)

Vrouwen

Mannen

13-17 0.5%
18-24 9.4%
25-34 32%
35-44 24%
45-54 21%
55-64 9.5%
65+ 3.5%

Ervaringen van onze klanten

Niets is zo tekenend en overtuigend als ervaringen van klanten waarmee wij eerder hebben samengewerkt. Dit zeggen onze klanten over de samenwerking met Instadenbosch.

“samenwerken met dit bedrijf is een win/win situatie creëren! Fijne, eerlijke ondernemers, die meedenken hoe je succes kunt behalen. Dankzij onze samenwerking het succes behaald! Wij kijken uit naar meer samenwerking in de toekomst.”
Monique Wilkowski, Van Hamond
“Door een leuke winactie die Instadenbosch heeft opgezet voor ons hebben wij enorm veel volgers op Instagram erbij gekregen. Superfijn voor een startend bedrijf als ons die nog wat bekendheid kon gebruiken! Het heeft een boost aan aantal volgers gegeven en dus ook bekendheid en bestellingen! Hele fijne samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar!”
Nicolette, So Yummy
“Hét voorbeeld van een win-win situatie: Instadenbosch post over Zelf Varen Den Bosch waarbij een enorm bereik werd behaald; in ruil daarvoor zette wij ze heerlijk in het zonnetje aan boord. Een fantastisch voorbeeld van elkaar versterken. Fijne partij, sympathieke oprichters en goede content. Kortom, prettige samenwerking!”
Rashan, Zelf Varen Den Bosch
“De samenwerking met InstaDenBosch is zeer fijn verlopen. Ons doel was om in een korte tijd zoveel mogelijk reclame te maken in de regio en hier hebben ze uitstekend bij geholpen. In goed overleg is er een plan gemaakt en zijn ervaringen en ideeën met elkaar concreet gemaakt.
Hierdoor hebben wij InstaDenBosch ervaren als een hele goede organisatie om mee samen te werken.”
Wion van Os, Bakkerij van Keulen
“De winactie via Instadenbosch zorgde voor aandacht onder het juiste publiek. Binnen hun vele volgers weten ze een gerichte groep personen aan te spreken die passen bij ons café. De communicatie achter de account is persoonlijk en ongedwongen. Zo blijft het een veelzijdige en laagdrempelige organisatie om mee samen te werken!”
Fiona, Cafe Herman
“Instadenbosch is een fijne samenwerkingspartner; ze zijn direct, meedenkend en we krijgen de leukste reacties op de winacties”
Fleur, carnavalshoesjes.nl

Advertenties

Onderstaand een aantal voorbeelden van advertenties die wij op ons kanaal hebben geplaatst om een product, dienst of evenement onder de aandacht te brengen.

Voor het Feestparadijs hebben we de 24k Gouden Draak cava gepromoot. Voor deze promotie gaven we in samenwerking met deze winkel een fles cava weg. Deze promotie heeft gezorgd voor een enorme stijging in de verkoop van dit product.

Voor Bossche boten hebben we een winactie georganiseerd ter promotie van de activiteiten van hun bedrijf. Deze promotie heeft geresulteerd in 741 reacties.

Voor Boel hebben wij de Bossche trui onder de aandacht gebracht in de vorm van een winactie. Deze actie leverde bijna 800 reacties op. Dit leverde veel positieve aandacht op voor Boel wat resulteerde in een stijging van de verkoop van dit product.

Voor So Yummy Den Bosch hebben wij een promotie gedaan in de vorm van een winactie waarbij we lunchboxen mochten weggeven. Deze winactie is erg enthousiast onvangen door de ondernemer en door  onze volgers!

We doen zeer regelmatig promotie voor evenementen. Zo ook voor de Smerrig Zomerweekender. Dit is niet de eerste succesvolle samenwerking met Smerrig waarbij we kaarten weggeven doormiddel van een tag en winactie.

Samenwerkingen

Onderstaand een greep uit de bedrijven met wie wij in het verleden hebben samengewerkt.

Boulevard
Boulevard
Het Noordbrabants Museum
Het Noordbrabants Museum
Provincie Noord-Brabant
Provincie Noord-Brabant
Smerrig
Smerrig
World Press Photo
World Press Photo
Desing Museum Den Bosch
Desing Museum Den Bosch
Visit Brabant
Visit Brabant
Vestingloop
Vestingloop
IXXI
IXXI

Neem contact met ons op

Lijkt het je interessant om via ons account promotie te doen? Neem dan contact met ons op en geef aan wat je onder de aandacht wil brengen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een passend voorstel en indicatie voor de financiële vergoeding. Echter naast de financiële vergoeding ontvangen wij altijd graag eerst het product of maken graag eerst gebruik van de dienst voordat wij promotie doen. Dit om zelf beeldmateriaal te maken, maar ook omdat wij alleen promotie doen voor producten/diensten/evenementen waar wij zelf achter staan en past bij onze doelgroep.

(1) IG Blade
(2) Cijfers per 1 dec 2020

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.