De mannen van Instadenbosch

Over Instadenbosch

Het team van instadenbosch bestaat uit drie Bosschenaren, met een passie voor Den Bosch en fotografie. De liefde voor de stad en het vastleggen daarvan is de reden geweest waarom we eind augustus 2016 hebben besloten om het Instagram account @instadenbosch te starten. We willen iedereen laten zien waarom wij Den Bosch de mooiste stad van Nederland vinden.

Ondertussen is Instadenbosch meer dan alleen een Instagram account. In onze webshop verkopen we Bossche producten, organiseren we Instawalks en kun je bij ons terecht voor promotie en adverteren.
+
Instagram volgers
Instawalks
+
Geplaatste foto's
+
Winacties

Het team

De gezichten achter Instadenbosch

Jasper Kievits

Maarten Kievits

Olivier Bruininck

Instadenbosch in de media

Wat zeggen anderen over Instadenbosch

Food and Friends neemt ons op in de Top 100 Foodbloggers van Nederland van 2019. "Ze willen iedereen laten zien waarom zij Den Bosch de mooiste stad van Nederland vinden."
"Instadenbosch is de moderne cityguide door locals voor iedereen die geïnteresseerd is in de bourgondische stad Den Bosch!"
"Heusden, dat is toch geen Den Bosch?! Klopt! Toch was Instadenbosch afgelopen zaterdag uitgenodigd om mee te fietsen met de Kick-off van de Pop-Up Design fietsroute."
"Jasper, Maarten en Olivier zijn geboren en getogen in Den Bosch en ze werken alledrie fulltime, maar ze hebben het wel voor elkaar gekregen om een Instagramaccount op te zetten met meer dan 6000 volgers."
"Wil je van Den Bosch genieten? Dan kun je de stad in gaan, of op Instagram de mooiste plekjes ontdekken. In het afgelopen jaar is het aantal Instagram-accounts over Den Bosch toegenomen."