De mannen van Instadenbosch

Over Instadenbosch

Het team van instadenbosch bestaat uit drie Bosschenaren, met een passie voor Den Bosch en fotografie. De liefde voor de stad en het vastleggen daarvan is de reden geweest waarom we eind augustus 2016 hebben besloten om het Instagram account @instadenbosch te starten. We willen iedereen laten zien waarom wij Den Bosch de mooiste stad van Nederland vinden.

Op het account kun je een mix vinden van gewoon mooie foto’s uit Den Bosch, actualiteiten en nieuws over de stad. Wil je ook jouw mooie of bijzondere foto’s van Den Bosch laten zien, gebruik dan de hashtag #instadenboch. Wellicht plaatsen we je foto.
+
Instagram volgers
Instawalks
+
Geplaatste foto's
+
Winacties

Het team

De gezichten achter Instadenbosch

Jasper Kievits

Maarten Kievits

Olivier Bruininck

Instadenbosch in de media

Wat zeggen anderen over Instadenbosch

"Heusden, dat is toch geen Den Bosch?! Klopt! Toch was Instadenbosch afgelopen zaterdag uitgenodigd om mee te fietsen met de Kick-off van de Pop-Up Design fietsroute."
"Jasper, Maarten en Olivier zijn geboren en getogen in Den Bosch en ze werken alledrie fulltime, maar ze hebben het wel voor elkaar gekregen om een Instagramaccount op te zetten met meer dan 6000 volgers."
"Wil je van Den Bosch genieten? Dan kun je de stad in gaan, of op Instagram de mooiste plekjes ontdekken. In het afgelopen jaar is het aantal Instagram-accounts over Den Bosch toegenomen."