Wat wij zoal doen en voor je kunnen betekenen

Samenwerken

Wij vinden het heel leuk om onze liefde voor de stad en fotografie met jullie te delen. We doen dit ook vaak samen met andere mensen en bedrijven. Zo geven we bijvoorbeeld cursussen over Instagram en smartphonefotografie en doen we instawalks.

Daarnaast kun je via ons Instagram account ook adverteren om je product, dienst of evenement te promoten. Dit kan op allerlei manier zoals bijvoorbeeld in de vorm van een winactie.

Wil je ook met ons samenwerken? Kijk dan hieronder naar een impressie van onze eerdere samenwerkingen. Enthousiast? Neem dan contact met ons op!

Adverteren

Jouw product, dienst of evenement in de picture

We hebben via ons Instagram account een erg groot bereik in Den Bosch en omgeving. Dit bereik geeft jou de perfecte mogelijkheid om je producten, diensten of evenementen te promoten. We bieden verschillende opties aan om te adverteren. Dat kan via een post op onze tijdlijn en/of via onze stories met swipe up naar je website. We doen dit regelmatig in de vorm van bijvoorbeeld een winactie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Samenwerkingen

Een inkijkje in onze samenwerkingen

Na een succevolle Instawalk in juni wilden we een nieuw soort evenement…

Verder lezen

Zaterdagmiddag gaven we op uitnodiging van de Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch een…

Verder lezen

Wij werken onder andere samen met

Samenwerken? Neem contact met ons op