Gratis verzending vanaf €75,- ● Gratis ophalen ● Veilig betalen met iDeal en verzonden via PostNL of DHL

Veel gestelde vragen.

Webshop

Waarom heb ik geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen?

Het komt voor dat de bestelbevestiging in je spam of reclame folder terecht komt. Mocht je toch nog twijfels hebben of je bestelling goed bij ons is aangekomen, neem dan contact met ons op.

Waarom worden sommige posters als pakket verzonden?

A4 en A3 posters worden als brievenbuspakket verzonden. Posters in een groter formaat worden als pakket verzonden omdat anders de kans op kreuken en scheuren te groot wordt. Dit betekent ook dat de verzendkosten van de grotere posterformaten daarom hoger zijn. Voor de overige producten is per product op basis van gewicht, formaat en kwetsbaarheid bepaald wat de verzendwijze is.

Met welke partij verzenden jullie je producten?

Onze eigen producten worden verzonden met PostNL of DHL.

Versturen jullie ook aan het buitenland?

Jazeker! Neem hiervoor even contact met ons op. Geef door welke producten je graag wil hebben en waar het paket heen moet, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Kan ik een product ook ergens op komen halen?

Ophalen is mogelijk. Bij het afrekenen kun je kiezen voor ophalen. Je ontvangt bericht wanneer je bestelling klaarligt op de ophaallocatie. De ophaallocatie is:

Feestparadijs
Maaspoortweg 305-309
5235 KX ‘s-Hertogenbosch

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Feestparadijs.

Wat voor betaalmogelijkheden bieden jullie aan?

Je kunt met iDeal en bankoverschrijving betalen. Bij iDeal wordt je bestelling direct in behandeling genomen. Bij een bankoverschrijving nemen we je bestelling in behandeling op het moment dat de betaling op onze bankrekening staan.

Wat zijn jullie levertijden?

In verband met Corona beperken we het aantal contactmomenten met PostNL en DHL. Dit komt er op neer dat we minimaal 1x per week versturen. Voor sommige maatwerkproducten geld een langere levertijd. Deze geschatte levertijd wordt in de beschrijving vermeld.

Promotie en adverteren

Kan ik via het account van instadenbosch mijn producten, diensten of evenement adverteren?

Je kunt adverteren via ons Instagram kanaal. Klik hier om te lezen hoe dit in zijn werk gaat of neem direct contact met ons op, zodat we je wensen kunnen bespreken.

Kan ik gratis adverteren of promoties doen via jullie Instagram kanaal?

In veel gevallen staat er een financiële vergoeding tegenover promotie en adverteren. We maken een uitzondering voor goede doelen. Het opbouwen en onderhouden van ons kanaal kost ons tijd en geld. Als je zou adverteren via Facebook of Instagram zelf, via een lokaal krantje of een ander medium kost je dat ook geld.

Kan ik inzage krijgen in jullie statistieken voordat ik ga adverteren of een promotie doe?
 

Dat kan zeker. We kunnen je informeren over ons bereik en de engagement. Aan deze cijfers zijn geen rechten te ontlenen. Wat het bereik en engagement zal zijn van jouw advertentie hangt af van veel factoren. Een aantal van deze factoren hebben wij niet in de hand of kunnen wij niet beïnvloeden.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.